Despre noi

Flowconseng s.r.l. este o societate cu capital privat 100%, înfiinţată în 2002, distribuitor unic autorizat al companiei  AQUAMETRO AG Elveţia pentru România, aceasta din urmă fiind un fabricant de contoare volumetrice pentru măsurarea debitelor de lichide şi a energiei termice. În cei peste 30 de ani de utilizare pe piaţa din România, contoarele AQUAMETRO AG au probat calităţi excepţionale şi o fiabilitate specifică unei mărci elveţiene, identificându-se cu soluţii optime de măsurare a debitelor de lichide farmaceutice, industriale şi alimentare, de combustibili lichizi şi a energiei termice. AQUAMETRO AG dispune de un sistem de management adecvat, care corespunde exigenţelor normei internaţionale pentru asigurarea calităţii. Compania AQUAMETRO AG este atestată-acreditată, conform SN-EN 45001, şi ca laborator de calibrare şi etalonare a unităţilor de măsurare a energiei termice, volumelor de apă şi combustibili lichizi, garantând pentru calitatea şi precizia de măsurare a echipamentelor sale.

Produse şi servicii oferite

FLOWCONSENG SRL Bucureşti este specializată în activităţi import, consulting, asistenţă tehnică în domeniul contoarelor pentru măsurarea debitelor de lichide şi a energiei termice, oferind pe piaţa românească următoarele echipamente AQUAMETRO AG:

  1. Contoare volumetrice cu piston rotativ, DOMINO, DN 8÷DN 50, pentru măsurarea debitelor de lichide farmaceutice, hidrocarburi, lichide industriale şi alimentare – dozaj, utilizare în mediu EEx, integrare în sisteme de comandă şi control.
    Precizia de măsurare : +/-0,5% din domeniul de măsurare.
  2. Contoare volumetrice cu piston rotativ, CONTOIL, DN 4÷DN 50, pentru măsurarea consumului de motorină, uleiuri minerale, CLU, păcură, benzine – afişaj mecanic sau electronic, transmitere la distanţă a datelor, cu posibilitatea integrării în sisteme complexe de comandă şi control (locomotive, camioane, tractoare, centrale termice).
    Precizia de măsurare : +/-1%, +/-0,5%,+/-0,3% din domeniul de măsurare.
  3. Contoare pentru energia termică – debitmetre cu ultrasunete, calculator de energie termică tip CALEC MB, CALEC ST, CALEC ST II, CALEC energy master, termorezistenţe cu patru fire, cap DIN, centrale de telegestiune a datelor (pentru max. 250 calculatoare).
  4. Contoare multijet cu mecanism uscat pentru apă rece (PMK basic 15÷50), caldă (PMW basic 15-50) şi fierbinte (PMG 15-50, WPDH), debitmetre cu ultrasunete, debitmetre electromagnetice.